+382 68 820 443 webshop@altmed.me

Mini Cart

O nama

Neka vaša hrana bude lijek, a vaš lijek vaša hrana.

Misija poslovanja naše firme nalaže da našim kupcima osiguramo najkvalitetnije proizvode koji su proizvedeni po načelima uvažavanja čovjeka, njegovog zdravlja i okoline u kojoj živi. Altmed je od početka pa sve do danas, svoje poslovanje temeljio na visokokvalitetnim prirodnim ili ekološkim proizvodima. Pri odabiru partnera, rukovodili smo se sledećim kriterijumima:

  • Pionir u proizvodnji i lider u kategoriji, kao i na tržištu
  • Vrhunski kvalitet
  • Geografsko porijeklo – tradicija proizvodnje
  • Inovativnost i održivost proizvodnje

Naš lični izbor su prirodni i ekološki proizvodi, jer su bogati vitaminima i mineralima, doprinose visokom kvalitetu života, zdravlju, a osim toga odlikuje ih izvrsnost i bogatstvo ukusa. Povrh toga, proizvođači prirodnih i ekoloških proizvoda aktivno brinu o zaštiti prirode i razvoju zajednice i poštuju i podstiču raznolikosti (kako bi se održala prirodna ravnoteža). Inovativnost je dodatna komponenta koja pridonosi uspjeešnom poslovanju naših partnera, a kojoj i sami težimo.

Tokom prvih godina poslovanja, vođeni poslovnom vizijom da postanemo vodeći distributer zdrave hrane u Srbiji i regionu, postali smo svjesni osnovnih vrijednosti koje su nam izuzetno bitne, koje nas čine srećnim i kojih se pridržavamo svakoga dana:

  • Slušati i zadovoljiti potrebe naših kupaca
  • Omogućiti dostupnost isključivo prirodnih i ekoloških proizvoda najvećeg kvaliteta
  • Uspostaviti održiv i dugoročan odnos sa svim dobavljačima i kupcima
  • Odgovorno se ponašati prema zajednici i životnoj sredini
  • Obrazovati javnost o prednostima zdrave ishrane i očuvanju prirode

Iz ovih vrijednosti, koje se ne mijenjaju i ne prilagođavaju, nego žive i poštuju od svih zaposlenih u našoj firmi, razvila se i misija, isto kao i slogan koji nas predstavlja i izdvaja u poslovnom svijetu: Altmed, “hrana i lijek“.

Svjesni da od prirode uzimamo najbolje da bismo našim kupcima omogućili zdrav život, osjećamo da smo dužni da ulažemo u razvoj i dobrobit društva, isto tako kao što priroda ulaže u nas.

Među brojnim individualnim donacijama, kao i donacijama raznim udruženjima od samog početka poslovanja, firma Altmed, kao generalni zastupnik i distributer Dr. Schärovih bezglutenskih proizvoda, od 2008. godine sistematski ulaže i u podizanje svijesti javnosti, obrazovanje struke i medija, kao i rad Udruženja Srbije za celijakiju, organizujući akcije, kampanje, stručne skupove, ali isto tako poklanjajući svim članovima Udruženja Srbije za celijakiju Dr. Schärove proizvode povodom Nedelje svesnosti o celijakiji, kao i novogodišnjih praznika.

U svakodnevnom poslovanju, nastojimo da se rukovodimo etičkim načelima poslovanja – poštovanje zakonodavnih okvira i konkurencije, otvoreno i transparentno komuniciranje sa svim našim partnerima i tržištem, poštovanje i uvažavanje njihovih mišljenja, stavova i različitosti, ulaganje u očuvanje prirode (transport, skladištenje, čuvanje i recikliranje otpada) i razvoj društva (obrazovanje, sigurni uslovi rada), promovisanje različitosti i pozivanje na toleranciju.

Smatramo da je etičko poslovanje jedino uspješno poslovanje koje izaziva osjećaj samorealizacije, lične vrednosti i razvoja, kao i sreće. Altmed poštuje takvo poslovanje sa svim svojim domaćim i regionalnim partnerima.

Puni nativ firme: Altmed. d.o.o.
Adresa: Nikole Tesle 52, Podgorica 81000, Crna Gora
PIB i matični broj: 032 999 88
Odgovorno lice: Miloš Krivokapić
Tekući račun: 530-28659-75
Šifra djelatnosti: 4646

Neka vaša hrana bude lijek, a vaš lijek vaša hrana.

Hipokrat.

Dr sci. med. Mag farm. Miloš Krivokapić

Dr sci. med. Mag farm. Miloš Krivokapić

CEO
Vera Živković

Vera Živković

Rukovodilac prodaje i marketinga
Aleksandra Otašević

Aleksandra Otašević

Rukovodilac finansija