+382 68 820 443 webshop@altmed.me

Mini Cart

Politika isporuke

1. Politika isporuke

1.1. Trenutak prihvatanja porudžbine

Nakon poručivanja, bićete obavješteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a koji ste naveli tokom procesa poručivanja. Porudžbina je prihvaćena od strane preduzeća Altmed.do.o. tek nakon što Vam emailom pošaljemo potvrdu o prihvatanju iste.

1.2. Rok isporuke

Period isporuke porudžbine je 1 radna dan. Porudžbine poslate petkom i vikendom biće dostavljene tokom sledećer radnog rana.

1.3. Kašnjenje isporuke

U slučaju kašnjenja isporuke, kupac ima pravo da odustane od kupovine, i u tom slučaju će sav novac biti vraćen.

1.4. Cijena isporuke

Naručenu robu Vam dostavljamo, cijna isporuke je 3 eura za sve kupce u Crnoj Gori. Troškovi isporuke se dodaju na cijenu proizvoda i iskazani su uz cijenu proizvoda i tokom procesa naručivanja na Web sajtu. Porudžbe preko 35 eura imaju besplatnu dostavu.
U slučaju zamjene robe, troškove vraćanja robe snosi kupac.
Možemo podijeliti Vašu porudžbinu prilikom isporuke na nekoliko dijelova u zavisnosti od raspoloživosti i dostupnosti robe na zalihama (može se desiti da je u nekoj drugoj radnji ili magacinu u drugom gradu). To kupcu neće prouzrokovati nikakve dodatne troškove.

1.5. Procedura isporuke

Pošiljka stiže na adresu u periodu od 08:00 – 22:00 sati. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugi put ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća u naše prostorije.
Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je vizuelno pregledati paket, da ne postoaje slučajno vidna oštećenja. Ukoliko primijetite da je transpornta kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, imate prava da odbijete prijem pošiljke i odmah nas obavjestite pozivom na telefon +382 68 820 444 ili putem emaila webshop@altmed.me. Ukoliko je pošiljka na izgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu.